ČESTA PITANJA

– Svi naši proizvodi su od prirodnih materijala. Izrađuju se od najkvalitetnijeg runforce pamuka i mercerizovanog pamuk satena.

– Određeni proizvodi (kao što su jastuci i gnezdo za bebe), punjeni su najfinijim, silikonskim, češljanim i antialergijskim vlaknima.

– Apsolutno. Sve proizvode možete prati u mašini, na 30 stepeni. Posteljine, bodići, frotirske portiklice i peškiri sa kapuljačom mogu se prati i na 60 stepeni.

– Ne uslovljavamo kompletima! Sigurno Vam ne prija kada morate da kupite ceo komplet, a neke proizvode već posedujete. Mi mislimo na Vaše potrebe i ne uslovljavamo kompletima. Imamo ih u ponudi, ali takođe svaki proizvod možete naručiti zasebno.

– Naravno! To je ujedno i osnovna ideja na kojoj se zasniva naš rad. Uvideli smo da stalno moramo da se prilagođavamo i biramo od malog broja ponuđenih opcija. Svesni smo beskrajnih mogućnosti i želimo to da menjamo, stoga Vam pružamo mogućnost da kreirate proizvode baš po Vašem ukusu i želji!

– Ukoliko poručujete samo posteljinu, ona obuhvata: jastučnicu, donji čaršav i jorgansku navlaku.

– Posteljine i ogradice šiju se za standardnu i najčešću dimenziju kreveca 60x120x60. Međutim, postoji i opcija odabira za veće dimenzije kreveca – 70x140x70cm.

– Da! Jedna od karakteristika koja ističe našu proizvodnju je upravo vez. Vez se radi na savremenoj i brzoj mašini. Najčešće se veze ime ili monogram, ali i određeni dodaci, kao što je krunica. Ime se može raditi u ćirilici ili latinici. Monogram je ukrašeno slovo i postoji u nekoliko varijanti. Monogram je dostupan samo u latinici. Takođe, birate i boju konca kojom želite da se veze.

– Naravno da ne. Ukoliko ne želite nikakav vez, odaberite opciju „bez veza“.

– Rok izrade Vaše porudžbine je 10 radnih dana, a svakako se trudimo da ona bude na Vašoj adresi u što kraćem vremenskom roku!

– Plaćanje se obavlja pouzećem ili uplatom na tekući račun Komercijalne banke.

– Slanje paketa se obavlja putem „Post express“ ili „Bex“ kurirske službe.

– Da! Naša radnja nalazi se u Beogradu, u Sinđelićevoj 36, na Vračaru i rado ćemo Vas videti u njoj!

– Naravno, za bilo koji vid nedoumice ili informacije, pišite nam na mejl adresu: venushomedecor36@gmail.com, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo i pomognemo u što kraćem vremenskom roku!