Kako naša manufaktura dizajnira i radi ručno

Prve ideje i kreacije nastale su jedne davne hladne zime, iako se se energija godinama skupljala i bujala u jednoj mami. Ljubav prema modi i šivenju, oduvek je postojala, pa sam tako na dobroj staroj „Ruži“ šila prvo za svoju ćerku, koja mi baš sada u svemu i pomaže. Razmišljala sam kako bih volela da neke jednostavne stvari u kući učinim interesantnijim i počela da ukrašavam stolnjake i krpe. Zatim sam gledala peškire i pomislila da ne moraju biti tako jednostavni i dosadni i poželela da ih oplemenim i učinim da svačije kupatilo bude prepoznatljivo. Sa novom mašinom stizale su i nove ideje, da i posteljinama dam poseban pečat. A čijim prvo, ako ne tim sitnim i nežnim bićima?

Želela sam da u moru istih stvari i šablona u koje se neminovno stavljamo, napravim nešto posebno i unikatno za svakoga, jer svi posedujemo jedinstvenu energiju. Upravo tu mogućnost pružam i vama, da kreirate proizvode prema svojoj želji i ukusu i tako dobijete nešto potpuno personalizovano i unikatno.

Sigurno Vam je poznat trenutak, kada posle puno godina, sređujete nešto u svom domu i naiđete na nekoliko sačuvanih bebinih stvari.. Onda ih prinesete i udahnete njihov miris, pa se ređaju slike.. i mešaju osećanja. Ono što nam je takođe veoma važno, jesu upravo uspomene, a one najnežnije i koje zauvek nosimo u srcu, su upravo sa našim bebicama. Zato kvalitetom proizvoda, omogućavamo njihovu dugotrajnost i evociramo uspomene.

Želim da svakome unesem jedinstvenost i kvalitet u dom. Ono što me posebno raduje i na čemu sam zahvalna je što nam omogućavate da budemo deo vaših najvažnijih životnih događaja, od rođenja bebica, krštenja, rođendana, preko venčanja i oplemenjivanja omiljenog kutka u domu, ali i onih sitnih, a tako dragocenih trenutaka.

Možete nas posetiti i u radnji u Beogradu, na Vračaru u ulici Sinđelićevoj 36, gde ćemo Vas takođe rado videti!

Kod nas možete birate dizene, kreirati svoje proizvode sami, mi smo tu da pomognemo

Kako mi to radimo, šta sve podrazumeva naš rad 🙂

KREATIVNA IDEJA

Prvo krećemo od ideje kako proizvod treba da izgleda, od kog materijala treba da se izradi.

PROCES DIZAJNIRANJA

Ulazimo u deo proizvodnje gde se dizajnira proizvod, gde se predvide svi detalji vezano za izradu.

RUČNA IZRADA

Svi proizvodi koje možete pronaći u našoj prodavnici izradjeni su ručno, sa velikom pažnjom.

BRZA ISPORUKA

Nakon porudžbine proizvoda, proizvod će u najkraćem roku biti izrađen i poslat na Vašu adresu.

Savet – kako da operete Gnezdo 🙂